Játszóház

Hagyományainknak helye van a mai világban is és fontos, hogy a legkisebbek is megismerkedjenek a gyökereikkel, ezért Bodri kutya, Csikós Marci és Manci várja a gyereket az Egyszer volt… Játszóházban. Általuk közelebbről is megismerhetik a gyerekek az őseik mindennapi életét. A játszóház 10 éves korig látogatható, minimum egy felnőtt kíséretében.

A gyerekek számos képességfejlesztő, kreatív, társas- és szerepjáték közül választhatnak. Az épített akadálypályán pedig levezethetik minden energiájukat. A játszóház szolgáltatásai mind a fürdővendégek (a szolgáltatás díját a fürdőjegy tartalmazza), mind pedig külső vendégek számára elérhetők.

Rendezvényszervezés

Az Egyszer volt… Játszóház remek helyszínéül szolgál különböző gyerekprogramok megtartására is. Születésnapok, névnapok, gyerekzsúrok, iskolai, óvodai csoportok befogadására alkalmas. 10 éves korig látogatható felnőtt kíséretében, és a házirendnek megfelelően 


Az Önök biztonsága és felhőtlen szórakozása érdekében kérjük, figyelmesen olvassák el a Rába-Quelle Kft. Egyszer volt… Játszóházra vonatkozó Hatályos házirendjét!